flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

СИСТЕМА ОБЛІКУ ПУБЛІЧНОЇ ІНФОРМАЦІЇ ПОЛТАВСЬКОГО АПЕЛЯЦІЙНОГО СУДУ

22 лютого 2021, 09:40

Інформація, яка зберігається Полтавським апеляційним судом є відкритою для всіх громадян, крім тієї що віднесена законом до інформації з обмеженим доступом.

Діяльність Полтавського апеляційного суду забезпечується системою процесуальних, організаційно-розпорядчих та інших документів, отриманих або створених Судом, що становлять його документообіг.

Реєстрація вхідної, вихідної кореспонденції, а також актів організаційно-розпорядчого характеру, що утворилися в процесі діяльності, ведеться централізовано за допомогою Автоматизованої системи документообігу Суду, згідно із затвердженою Зведеною номенклатурою справ Полтавського апеляційного суду.

Відповідно до Закону України «Про доступ до публічної інформації» публічна інформація у формі відкритих даних (відкриті дані) оприлюднюється для вільного та безоплатного доступу до неї. Відкриті дані дозволені для їх подальшого вільного використання та поширення.

Будь-яка особа може вільно копіювати, публікувати, поширювати, використовувати, зокрема в комерційних цілях, у поєднанні з іншою інформацією або шляхом включення до складу власного продукту відкриті дані з обов’язковим посиланням на джерело їх отримання.

Умовою будь-якого подальшого використання відкритих даних є обов’язкове посилання на джерело їх отримання (у тому числі гіперпосилання на веб-сторінку відкритих даних розпорядника інформації) Адреса веб-сайту суду у мережі Інтернет – https://pla.court.gov.ua/sud4814/.                                                                 

Працівниками апарату  Полтавського апеляційного суду  постійно здійснюється діяльність щодо підготовки та подачі інформації для розміщення у відповідних розділах веб-сайту  суду.

 

 

№ з/п

Перелік відкритих даних

Назва структурного підрозділу відповідального за наповнення: підготовку та подачу інформації для розміщення у відповідних розділах веб-сайту  суду

1

щодо прізвища, ім’я, по батькові голови, заступників голови суду, керівника апарату суду (його заступників), керівників структурних підрозділів, суддів – спікерів та прес – секретаря їх номери телефонів та адреси електронної пошти; основні функції структурних підрозділів, доступу до публічної інформації;  щодо графіку прийому громадян, номерів  телефонів, правил внутрішнього трудового розпорядку, аналізу роботи зі зверненнями; щодо Європейського Суду з прав людини; інформації представникам ЗМІ; інформація для маломобільних груп населення

завідувач сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян;

 

2

інформації щодо запланованих зборів суддів та рішення зборів суддів апеляційного суду

заступник керівника апарату суду

3

зразки процесуальних заяв та скарг

начальник відділу діловодства - канцелярії суду

4

узагальнення судової практики та статистики з розгляду цивільних справ, кримінальних проваджень та справ про адміністративні правопорушення; базові показники ефективності діяльності суду

начальник відділу аналітично – статистичної роботи

 

5

інформації щодо місця розташування суду, карти розміщення суду, руху транспорту до приміщення суду 

начальник відділу інформаційних технологій

 

6

інформації  щодо списку суддів, з кадрових питань; інформації щодо запобігання проявам корупції, інформації щодо вакантних посад в суді

начальник відділу управління персоналом

7

інформації щодо реквізитів для сплати судового збору, порядок його повернення; про бюджет за бюджетними програмами з деталізацією за кодами економічної класифікації видатків бюджету або класифікації кредитування бюджету; про виконання результативних показників, що характеризують виконання бюджетної програми

начальник відділу бухгалтерського обліку та звітності – головний бухгалтер

8

інформацію щодо здійснення державних закупівель

начальник відділу управління майном

9

оголошення про виклик учасників судового процесу в судове засідання

помічники суддів, в провадженні яких перебувають дані справи.

 

10

Інформацію для підрозділу «Новини»

відповідальний спеціаліст сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян, та керівники структурних підрозділів готують та подають для розміщення в разі наявності.