flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошення про виклик у судове засідання Кравченко О.В., ТОВ «СП Добрий господар», ТОВ «АК «Юкрейнхарвест»

13 листопада 2018, 09:22

Полтавський апеляційний суд, у відповідності до вимог ч. 11. ст. 128 ЦПК України,  викликає Кравченко Ольгу Володимирівну (зареєстроване місце проживання вул. Київське шосе, 56 м. Полтава),як відповідача, Товариство з обмеженоювідповідальністю «Сільськогосподарськепідприємство «Добрийгосподар», як відповідача, Товариство з обмеженоювідповідальністю «Аграрнакомпанія «Юкрейнхарвест», як третю особу, у цивільній справі № 554/7355/17(апеляційне провадження № 22-ц/814/66/18) за позовом ЗахлюпенкаГеоргіяВолодимировича до Кравченко Ольги Володимирівни, ВаткінаЮріяАнатолійовича, Фермерськогогосподарства «Ваткін», Товариства з обмеженоювідповідальністю «Сільськогосподарськепідприємство «Добрийгосподар», третя особа – Товариство з обмеженоювідповідальністю «Аграрнакомпанія «Юкрейнхарвест», про стягненнязаборгованості за договорами позикигрошовихкоштів, договором поручительства, договором про відступлення прав вимоги та звернення на предмет застави за договорами заставимайбутньоговрожаю

Судове засідання відбудеться о 11 год. 00 хв. 27 листопада 2018 року у приміщенні Полтавського апеляційного суду за адресою: м. Полтава, вул. Соборності, 24.

            Явка до суду є обов’язковою. У разі неявки справа буде розглянута за Вашої відсутності. Сторона по справі зобов’язана повідомити суд про причини неявки у судове засідання. Суддя Дряниця Ю.В.