flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

А Н А Л І З стану роботи сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян протягом ІV кварталу 2021 року

04 січня 2022, 15:46

Протягом ІV кварталу 2021 року до сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян надійшло 47 звернень громадян з різних питань. 

Із загальної кількості звернень:

- заяв - 38;  

- скарг – 4;

- пропозицій – 1.

Крім того, за звітний період розглянуто 4 адвокатських запити, в яких ставилися питання: щодо надання інформації по справі, видачі копії постанов (ухвал) апеляційного суду тощо.

звернень надійшли електронною поштою, 38 – засобами поштового зв’язку, письмових звернень, поданих до суду особисто, не надходило.

У ІV кварталі 2021 року до Полтавського апеляційного суду також надходили заяви та скарги з наступних питань: щодо інформації по справі, стосовно розгляду справи в найкоротший термін, щодо незгоди з рішенням суду, стосовно несвоєчасного отримання копії постанови (ухвали) апеляційного суду тощо.

До того ж, 15 звернень надійшло від юридичних осіб та 32 звернення від фізичних осіб. У них висвітлювались питання стосовно: видачі копії постанов (ухвал) Полтавського апеляційного суду, надання правової допомоги, інформації про рух справи та інформації щодо здійснення судового засідання в онлайн-режимі тощо.

Звернення від Героїв Радянського Союзу, Героїв Соціалістичної Праці, Героїв України, ветеранів війни та праці, багатодітних сімей, інвалідів Великої Вітчизняної війни, громадян, які потребують соціального захисту, постраждалих від аварії на ЧАЕС, Матерів-героїнь не надходили. 

Всі звернення були розглянуті сектором по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян без порушення термінів.