flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

А Н А Л І З стану роботи сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян протягом І кварталу 2022 року

06 квітня 2022, 11:54

Протягом І кварталу 2022 року до сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян надійшло 34 звернення громадян з різних питань. 

Із загальної кількості звернень:

- заяв - 28;  

- скарг – 2;

- пропозицій – 0.

Крім того, за звітний період розглянуто 4 адвокатських запити, в яких ставилися питання: щодо надання інформації про рух справи та інформації стосовно придбання судом технічних систем відеоконференцзв’язку. Депутатські запити не надходили.

12 звернень надійшли електронною поштою, 7 - через електронну форму звернень громадян, 15 – засобами поштового зв’язку. Письмових звернень, поданих до суду особисто, не надходило.

У І кварталі 2022 року до Полтавського апеляційного суду надійшли заяви та скарги з наступних питань: щодо інформації по справі, щодо долучення документів до матеріалів справи, щодо видачі копії постанови Полтавського апеляційного суду або виконавчого листа по справі, щодо режиму роботи суду на період воєнного стану тощо.

Крім того, 9 звернень надійшло від юридичних осіб та 25 звернень від фізичних осіб. У них висвітлювались питання стосовно: інформації про рух справи, ознайомлення з матеріалами справи, передачі справи на розгляд до іншого суду, надання копії рішення Полтавського апеляційного суду тощо.

Звернення від Героїв Радянського Союзу, Героїв Соціалістичної Праці, Героїв України, ветеранів війни та праці, багатодітних сімей, інвалідів Великої Вітчизняної війни, громадян, які потребують соціального захисту, постраждалих від аварії на ЧАЕС, Матерів-героїнь не надходили. 

Всі звернення були розглянуті сектором по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян без порушення термінів.