flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз стану роботи сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян за І квартал 2023 року

04 квітня 2023, 14:58

Протягом І кварталу 2023 року до сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян надійшло 186 звернень громадян з різних питань. 

Із загальної кількості звернень:

- заяв - 140;  

- скарг – 9;

- пропозицій – 1.

Крім того, за звітний період розглянуто 36 адвокатських запитів, в яких ставилися питання: щодо надання інформації про рух справи та щодо надсилання копій судових рішень судових справ Полтавського апеляційного суду. Депутатські запити не надходили.

129 звернень надійшло електронною поштою, 19 - через електронну форму звернень громадян, 34 – засобами поштового зв’язку, письмових звернень, поданих до суду особисто - 4.

У І кварталі 2023 року до Полтавського апеляційного суду надійшли заяви та скарги з наступних питань: щодо надання інформації по справі, щодо видачі копії Постанови Полтавського апеляційного суду або виконавчого листа по справі тощо.

Крім того, 87 звернень надійшло від юридичних осіб та 99 звернень від фізичних осіб. У них висвітлювались питання стосовно: інформації про рух справи, ознайомлення з матеріалами справи, передачі справи на розгляд до іншого суду, надання копії рішення Полтавського апеляційного суду тощо.

Звернення від Героїв Радянського Союзу, Героїв Соціалістичної Праці, Героїв України, ветеранів війни та праці, багатодітних сімей, інвалідів Великої Вітчизняної війни, громадян, які потребують соціального захисту, постраждалих від аварії на ЧАЕС, Матерів-героїнь не надходили. 

Всі звернення були розглянуті сектором по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян без порушення термінів.