flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Аналіз розгляду запитів і звернень громадян за ІІІ квартал 2023 року

05 жовтня 2023, 10:53

Протягом ІІІ кварталу 2023 року до сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян надійшло 151 звернення громадян з різних питань. 

Із загальної кількості звернень:

- заяв - 118;  

- скарг – 9.

Крім того, за звітний період надійшло 24 адвокатських запита, в яких ставилися питання: щодо надання інформації про рух справи та щодо надсилання копій судових рішень судових справ Полтавського апеляційного суду. Депутатські запити не надходили.

102 звернення надійшли електронною поштою, 6 - через електронну форму звернень громадян, 35 – засобами поштового зв’язку, письмових звернень, поданих до суду особисто - 8.

Крім того, 74 звернень надійшло від юридичних осіб та 77 звернень від фізичних осіб.

Протягом ІІІ кварталу 2023 року до Полтавського апеляційного суду надходили заяви та скарги з наступних питань: щодо надання інформації по справі, ознайомлення з матеріалами справи, передачі справи на розгляд до іншого суду, щодо видачі копії рішення Полтавського апеляційного суду або виконавчого листа по справі тощо.

Всі звернення були розглянуті сектором по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян без порушення термінів.

Пресслужба суду