flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

А Н А Л І З стану роботи сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян протягом І кварталу 2024 року

04 квітня 2024, 15:00

Протягом І кварталу 2024 року до сектору по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян надійшло 159 звернень громадян з різних питань. 

Із загальної кількості звернень:

- заяв - 137;  

- скарг – 6.

Крім того, за звітний період надійшло 16 адвокатських запитів, в яких ставилися питання: щодо надання інформації про рух справи та щодо надсилання копій судових рішень судових справ Полтавського апеляційного суду. Депутатські запити не надходили.

94 звернення надійшло електронною поштою, 11 - через електронну форму звернень громадян, 31 – засобами поштового зв’язку, письмових звернень, поданих до суду особисто – 22, надіслано телефонограмою – 1.

Крім того, 48 звернень надійшло від юридичних осіб та 111 звернень від фізичних осіб.

Протягом І кварталу 2024 року до Полтавського апеляційного суду надходили заяви та скарги з наступних питань: щодо надання інформації по справі, ознайомлення з матеріалами справи, щодо видачі копії рішення Полтавського апеляційного суду або виконавчого листа по справі тощо.

Всі звернення були розглянуті сектором по взаємодії зі ЗМІ, розгляду запитів і звернень громадян без порушення термінів.

Пресслужба суду