flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

У Полтавському апеляційному суді відбулися екскурсії для школярів та студентів

21 грудня 2023, 15:57

З метою пізнання нових та розширення здобутих знань сучасної молоді у сфері права, у Полтавському апеляційному суді пройшов ряд екскурсій для студентів та школярів. Так, учні Ліцею №17 "Інтелект", Полтавської загальноосвітньої школи №20 імені Бориса Серги, Ліцею №21 "Надворсклянський", а також студенти Полтавського фахового коледжу Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого завітали до Полтавського апеляційного суду.

Прессекретар суду Владислав Струков провів оглядову екскурсію та ознайомив наших гостей зі штатною роботою апарату суду та особливостями апеляційного розгляду. Крім цього, перебуваючи в залі судових засідань, студенти та школярі прослухали лекцію про роль апеляційних судів в судовій системі України. Екскурсія завершилася практичними прикладами та відкритою дискусією, де учасники мали можливість поставити різноманітні питання про юриспруденцію.

Поєднання екскурсії з лекцією дозволило молоді зрозуміти роботу суду та долучитися до процесу вивчення основ правосуддя в Україні. Дякуємо усім учасникам за активну участь та зацікавленість у вивченні судочинства!

З повагою, пресслужба суду