flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

В Полтавському апеляційному суді відбулася регіональна спільна нарада за участю керівництва ККС ВС із суддями апеляційних судів, а також судів першої інстанції Полтавської області.

24 квітня 2024, 17:01

19 квітня 2024 року на базі Полтавського апеляційного суду відбулася регіональна нарада за участю голови Касаційного кримінального суду у складі Верховного Суду Олександра МАРЧУКА і його заступника Наталії АНТОНЮК та голови  Полтавського апеляційного суду Сергія ГАЛЬОНКІНА і його заступника Юрія ДРЯНИЦІ  із суддями апеляційних судів Дніпровської, Полтавської, Сумської та Харківських областей, а також судів першої інстанції Полтавської області.

        Захід був присвячений обговоренню особливостей здійснення кримінальних проваджень в умовах воєнного стану, їх матеріальний та процесуальний аспекти. Касаційним кримінальним судом у складі Верховного Суду окрему увагу приділили найважливішим правовим позиціям і висновкам, що формуються за результатами розгляду кримінальних проваджень в умовах воєнного стану і які в подальшому матимуть значення для формування сталої єдності судової практики.

Пресслужба суду.