flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти ПДАУ відвідали Полтавський апеляційний суд

12 липня 2024, 15:25

8 липня 2024 року в рамках навчальної практики здобувачі вищої освіти спеціальності "Право" першого та другого курсів Полтавського державного аграрного університету разом з викладачами кафедри підприємництва і права: доцентом кафедри Волковою Н.В., доцентом кафедри Купченя Л.І., доцентом Сень О.В. мали змогу відвідати Полтавський апеляційний суд.

Екскурсія викликала жвавий інтерес у студентів. Під час заходу їм розповіли про історію суду, його структуру та функціонування. Особливе враження студентів справив музей суду, де експонати ілюструють багатолітню історію правосуддя в Полтаві. Майбутні правники мали змогу ознайомитися з архівними документами та матеріалами, які висвітлюють розвиток судочинства.

Насамкінець студенти побували на судовому засіданні. Це стало для них унікальною можливістю побачити роботу судової системи зсередини, на власні очі спостерігаючи за тим, як ведеться судовий процес.

Відвідування Полтавського апеляційного суду стало для здобувачів цінним доповненням до їхньої теоретичної підготовки та дало їм можливість краще зрозуміти роботу судової системи України.

Пресслужба суду!